maandag 5 mei 2008

Geen bewonersavond half mei

Er komt geen bewonersavond half mei. De projectontwikkelaar heeft uitstel gevraagd (dit staat los van het asbest probleem).
Dat verbaasde mij, omdat er een avond zou komen los van hoever de projectontwikkelaar zou zijn met zijn ideeën.
De projectontwikkelaar is al langs geweest aan de Fortlaan om ideeën voor te leggen (de mensen die ik gesproken heb zijn niet blij met bebouwing en vóór een mooi en veilig openbaar gebied ).
Op de bewonersavond gaat dan toch al gepraat worden over de invulideeën van de projectontwikkelaar i.p.v. de meningen die bewoners over het gebied hebben. Om allerlei (?) redenen kan dat praten over invulideeën dan beter op een later tijdstip gebeuren.

Het wijkservicecentrum schat nu in dat de bewonersavond in juni zal plaatsvinden. Men belooft er op toe te zien dat er toch een open discussie zal zijn zonder dat bewoners een bepaalde kant opgeduwd worden.

Het is nog altijd mogelijk om nieuwbouw tegen te gaan en te zorgen dat er een mooi en veilig openbaar gebied van gemaakt wordt. De politiek moet er dan van overtuigd worden dat daarvoor gemeentegeld gebruikt moet worden. Dat gaat niet vanzelf, daar zijn inwoners voor nodig die laten weten dat ze dat graag willen.

Ik heb geen idee of er nog mensen zijn die deze blog bekijken, maar mocht dat zo zijn en u heeft een mening over wat er met de Fortlaan moet gebeuren, reageert u dan!
Er is ook een stukje over de Fortlaan op de website van de Wijkraad Noordwest geplaatst waarop u kunt reageren.

Geen opmerkingen: