maandag 17 maart 2008

Bewonersavond

Woensdag 12 maart is een delegatie van de gemeenteraad op bezoek geweest in Zuilen om bewoners te ontmoeten. Bewoners konden zelf agendapunten voor deze avond aangedragen. Fortlaan Noord is ook aan bod gekomen.

Wat is hier over gezegd!
In het kort komt het er op neer dat de plannen voor deze locatie nog in zo'n stadium zijn dat bewoners daar invloed op kunnen hebben. Ook schijnt het een iets minder gewilde bouwlocatie te zijn.
Een lid van de gemeenteraad zei dat het nu tijd was de handen ineen te slaan, waarop een woordvoerder van het Wijkservicecentrum heeft toegezegd een bewonersavond te organiseren om de meningen van omwonenden te peilen omtrent locatie Fortlaan Noord.

Scouting Zuilen was verbaasd dat zij nog niet ingelicht was over een eventuele verplaatsing naar het Zuilense laantje.

Vandaag heb ik contact gehad met het Wijkservicecentrum over de bewonersavond. Daar gaat nog het een en ander aan vooraf, voor zoiets kan plaatsvinden. Bovendien spelen geplande vakanties van mensen die hier mee van doen hebben mee. Zelf vind ik dat de avond ook niet in de meivakantie mag vallen, omdat mensen met schoolgaande kinderen misschien op vakantie zijn.
Waarschijnlijk wordt het half mei.

Ondertussen werkt de gemeente en de projectontwikkelaar wel verder aan de Nota van Uitgangspunten. Als, tegen de tijd dat de bewonersavond plaats vindt, enigszins duidelijk is wat zij voor ideeën over de Fortlaan hebben, worden deze uiteen gezet.

Als de datum van de bewonersavond bekend is, ontvangen omwonenden tijdig een uitnodiging in de brievenbus.

Geen opmerkingen: